Brasserij De Berg

Een leven in de horeca

Toen Nieuwerkerk aan den IJssel nog een dorpje was, een beetje eenzaam en verloren in het polderland tussen Gouda en Rotterdam, was de familie Van den Berg al een begrip bij Nieuwerkerkers die van lekker eten hielden. Nu, bijna 90 jaar later, kent iedereen Brasserij De Berg op de Reigerhof.

Het verhaal achter Brasserij De Berg

Erik van den Berg is de eigenaar van Brasserij De Berg, een familiebedrijf dat al vier generaties in de horeca zit. Het begon allemaal met een viskraam in de Dorpsstraat en een snackbar in de Verzetsstraat.

Erik begon in 1996 met Brasserij De Berg en sindsdien is het een gezellige mix van café, restaurant, lunchroom en terras.

Het restaurant onderscheidt zich door de focus op verse, eerlijke en duurzame ingrediënten, met seizoensgebonden gerechten en verse vis.

Gezicht

Nieuwerkerk aan den IJssel is natuurlijk enorm gegroeid en we zien elke dag nieuwe gezichten binnenkomen. Toch schijnt iedereen in het dorp Brasserij De Berg te kennen.

Nieuwsgierig? Lekkere trek? Een avondje uit? Even tijd om een terrasje te pakken? Ga eens langs bij Brasserij De Berg, waar je ook terecht kunt voor feesten en partijen.

Een hele gezellige avond gehad met overheerlijke gerechten. En hele vriendelijke bediening.
5/5
5/5
Super gezellige brasserij met goed eten en heel vriendelijke en attente bediening!
5/5
Heel gezellig, heerlijk geluncht. Mooi en gezellig terras en, heel belangrijk, vriendelijk personeel.

Reserveer nu een tafel bij Brasserij De Berg

Neem contact met ons op over de mogelijkheden om iets speciaals te vieren in Brasserij De Berg. Door een mail naar ons te sturen, kunnen we antwoord geven op jouw wensen.